Over Kura media

Wij zijn Kura media

Kura media is ontstaan door de passies van twee energieke mensen met elkaar te verbinden, namelijk het ontwikkelen van mensen, het ontwikkelen van websites en het optimaliseren daarvan. Patrick de Zoete en Linda van der Meer hadden het doel om van hun passie hun werk te maken en zo deze passie met anderen te delen.
De kernwaarden Kura media zijn:

Linda van der Meer Kura media
Linda van der Meer
patrick de zoete kura media
Patrick de Zoete

Wij (Patrick en Linda) hebben meer dan 15 jaar kennis in het vak gebundeld en trainingen ontwikkelt om anderen te leren waar wij goed in zijn. Als kleine zelfstandige is het internet (een grote) bron van je inkomen. Je vindt daar klanten, informatie en biedt daar eventueel producten op aan. Daarom is het belangrijk dat je hoog in Google staat als mensen zoeken op jouw product. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren hoe een website geoptimaliseerd kan worden, zodat deze hoger in de zoekresultaten in Google komt. Je moet alleen wel de kneepjes van het vak leren, want je website optimaliseren is niet iets wat je even doet. Vanuit deze visie hebben wij een aantal trainingen ontwikkeld waarin wij de kleine zelfstandige leren hoe zij hun website kunnen optimaliseren om hoger in Google te komen en meer zichtbaarheid op internet te krijgen.

  • Training websiteoptimalisatie
  • Training SEO en online zichtbaarheid
  • Website maken met WordPress
Typerend voor onze trainingen is dat je tijdens de training direct met de theorie aan de slag gaat. Je zal dus direct bij ons in de trainingsruimte aan jouw website werken. Wij denken namelijk dat je daar het meeste van leert. Ook kun je dan direct vragen stellen, zodat je als een SEO pro uit onze training komt.

Wij weten maar al te goed dat tijd voor de meesten een schaars goed is. Daarom bieden wij onze trainingen ook in de avonduren aan, of in het weekend. En voor de mensen die dan ook geen tijd hebben, hebben wij een e-learning voor je die je in je eigen tempo kunt volgen.

We hopen dat we je een keer bij ons mogen ontvangen. Voor een training, of voor een kop koffie.